TijdschriftenWelkom in de wereld van poppen - reborn - beren tijdschriften 
language German 
language Dutch 
language English
language English 
Germany
Netherlands 
Canadian
United States 

Wij kunnen u nu verschillende poppen tijdschriften aanbieden 

1- Babypuppen (Duitstalig) 
Vanuit Duitsland komt deze speciale uitgave, welke geheel gaat over reborn poppen. In iedere uitgaven staan waardevolle tutorials en verteld een rebornster over haar werk. 
Uitgave 4x per jaar
 
2- Secrist catalogus (Engelstalig) 
De Secrist is in 2008 gestart met het uitgeven van een cataolgus waarin ze alle reborn producten vermelden. het waardevolle van deze catalogus is dat er ook tutorials in gepubliseerd worden waardoor u ook meer informatie krijg over de technieken van het rebornen. 
Uitgave 1x per jaar 

2- Poppen & Teddyberen (Nederlandstalig) 
Het tijdschrift Poppen bestaat sinds 1988 en is hét tijdschrift op het gebied van poppen verzamelen en maken in Nederland en België. 
Een dikke 56 pagina's met veel reportages in kleur, over poppenkunstenaars, veilingen, beurzen, verzamelaars, nieuwtjes, tips en trucs en een Rebornworkshop van Atelier Wiesje door Wilma Abels. 
Poppen bevat ook het Vlaamse poppentijdschrift Gepetto, met veel tips en informatie voor replicamaaksters, zelfmaakprojecten en patronen. 
Uitgave 4x per jaar 

3 - Lifelike Dolls (Engelstalig) 
Lifelike dolls (realistische poppen) is een Noord Amerikaans vooraanstaand reborn en modelleer tijdschrift. De redactie word gedaan door reborn artists Sheri McDonald and Cheryl Bage, elke uitgave van het tijdschrift heeft verschillende reportages van wereld beroemde reborn artist en poppenmaaksters ook wordt er veel aandacht besteed aan het modelleren. ook zijn er reportages van rebornpoppen verzamelaars. 
Uitgave 5x per jaar
 Secrist catalog (USA)